I don´t like fel ordning

Kollade just att Dödergök är del två i en triologi och att den första boken heter Smuts och den har jag inte, då får jag ta en annan bok, det får bli Björn Hellberg

Snart bär det iväg!

Jag har precis druckit upp mitt morgonkaffe och tankar över en ljudbok till min mp3, som en backupp, om jag skulle lyssna färdigt på Arne Dahl eller om batterierna i mobilen börjar sina. Extraboken blir Dödergök av Katarina Wennstam.

Sitter alldeles ensam här nere, krigaren har redan åkt och jr sover och om tre timmar kommer min avlösare, farmor. Jag ska ju upp till sälen med F som ska åka öppet spår, jag är chaffuören tilllika pepparen så att hon kommer i mål i Mora, där jag ska möta upp henne. Jag börjar bli lite orolig över var jag ska parkera i Mora, jag tror att jag hittar till Mikaelskolan eller vad den hette, där vi parkerade förra året. Jag vet att jag garanterat kommer att sitta på det cafe som jag satt på förra året, då jag nästan missade när vinnaren i det riktiga Vasaloppet gick i mål. Jag fick kasta i mej kaffet och rusa, men jag hann.

Det kommer inte bli så kallt har jag sett, men jag tar med mej termobyxorna och blir det för varmt, för de var verkligen varma, så byter jag om och har underställ och jeans. Ska nog kolla Vasaoppssidan, där kanske det står om var man kan parkera, hoppas att tältet är uppe, där de hade så god mat.

Adjöss

Fy fan, vad jag är bra!!!

Äntligen fick jag hjälp med att få ur bilbatteriet ur sambons bil, så att jag kunde sätta i den nya, whiiieeee, jag är med bil igen. Tack M för all hjälp och ett stort fång blommor till Storasyrran som skjutsat mej hit och dit och även för lånet av bil.

Sista arbetspasset i morgon, skönt, ni kan man ta tag i hemmet och få någonting gjort.

Snart blir det varmt i vardagsrummet, då ska jag värma ryggen lite, det är skönt.

Jag har börjat på en ny bok, av Arne Dahl. Jag saknar två böcker av Marie Jungstedt, så det får bli en paus från de böckerna. Vet inte om jag gillar hennes böcker, jag saknar innehåll, de är lite tunna. Arne Dahl har jag redan läst två av så jag vet vad det är för kvalitet.

Jag håller på att fundera på vad jag ska sysselsätta mig med på söndag då jag ska tillbringa hela dagen i Mora då F ska skida från Sälen. Kanske någon av er läsare kan komma med föslag, jag har en gästbok som ekar tomt.

Nä nu ska jag se om det finns något att tugga på, en morot kanske

Jag kan följa med!

Idag hittade jag ett par termobytxor som passade och vart hittar man sånt, jo i staden man bor i, helt otroligt. Jag har varit in där tidigare men kanske ratat dessa ty de kostade 1695 kr, men i dag var de 60% billigare och bara väntade på mej, fan vilken tur, nu kan jag följa med.

Jag är utan bil, min är i Degerfors och den kommer förmodligen hem på torsdag. Jag jobbar denna vecka och idag fick jag skjuts av min storasyrra, både dit och hem, likaså i morgon och så får jag låna bilen upp till norr på onsdag, tack än en gång syrran!!!

-25,3 grader var det i morse,  tur att jag slapp att gå. Nu är kaminen tänd, väntar bara på att värmen ska komma, typ lagon när man ska gå och knoppa.

Å min jobbcoach ringde i dag, ska ringa upp henne i morgon fm och boka in en tid. Det ska bli spännande.

Nu ska jag surfa runt lite och kolla nyheterna och sedan blir det sängen. 

Vilken härlig dag!

Jag har haft en helskön dag, vaknade visserligen av att jag var tvungen att gå ut i kylan och hämta en bil som stod i vägen, som visade sig inte ville starta.  Så när jag kom hem igen så var det bara att skotta. Efter skottningen som gjort att mina ben var som ispinnar, kröp jag ner i sängen igen och där har jag legat ända till kl 17, då skulle vi försöka få liv i bilen igen men det gick inte.

I morgon blir det jobb från 8 till 20,30, likaså på tisdag.
Nä nu ska jag se lite på tv.

Vågar man önska mer snö?

Visst har man och gör även idag, önskat sig något, som aldrig uppfyllts. Ta tex på alla miljornerna som man aldrig vinner, eller när man önskat något speciellt, så har det aldrig slagit in. Men, om man önskar sig riktigt mycket snö, vad händer då? Blir det som det oftast blir, dvs inget mer snöande  eller slår öskan verkligen in?  Nä, jag vågar inte använda mej av taktiska önskningar, för vad gör jag om det slår in, jag får antagligen emigrera eller gräva en snögrotta och invänta våren.

Jag har precis skottat av gården igen, fast i dag var det lite sårare med tanke på att det ibland blåste motvind och man fick allt över sig. Kväller ser ut som sådan, jag ska ta ett bad med en öl sedan ska vi traska/blåsa bort till storasyster för att äta middag med minisyrran och hennes kille. Det ska bli kul! Nä nun blev jag så oerhört töstig, ska nog skynda mej till badet mefd ölen.

Adjöss

Snö

Jävlar vad snö det har kommit, skulle bara ut och hämta posten, det slutade med att jag fick skotta av hela gården + trottoaren. Nu är jag inne och ska bara samla ihop alla grejor sen drar jag norrut.

Återkommer med en uppdate om kvällen

After work

Ja, då var det fredag igen och idag ska jag norrut och har inte så speciellt bråttom, det blir after work kl 16.30.
Jag har velat fram och tillbaka om hur jag ska göra, sova kvar och ta några öl eller dricka vatten och köra hem. Dagens väder gör att jag åker hem ikväll. På Aftonbladets hemsida stod det "stanna inne, om du kan". Men det gör inget, jag har roligt ändå.

Jag fick lite tröst av sambon, efter gårdagens nederlag. Han menade att det var långt kvar ( till söndag v 9?). Jag vet inte hur han tänkte, menade han att jag hinner hitta ett par byxor eller var det att jag hinner träna lite mer så att jag kommer i ett par? Vet inte men båda verkar omöjliga. Jag var ganska tom i huvudet igår eftermiddag, sa inte så mycket, hade inget att säga.

Jag vet en som tar en ordenlig sovmorgon idag, det kanske är värktabletterna som gör att han blir trött. Jag vet att jag sov alldeles för länge i dag men skit samma, jag har inte något tid att passa på morgonen.

Jag ska få en jobbcoach, igen och denna gången vet jag att den kommer att ta kontakt med mig, har nämligen fått en bekräftelse från Arbetsförmedlingen. Detta ska bli intressant, eller not. Jag hatar positiva människor som ska tala om för mig hur jag ska tänka och göra, så som om jag inte var kapabel till att tänka på egen hand.

Nu ska jag hämta en påtår och äta upp min knäckemacka och sedan surfa vidare. Adjöss

Hur gör alla som är tjockare?

Idag var F och jag till Mega för jag behöver ett par termobyxor. Jisses vad billigt det var. Jag provade 7 par och inte ett enda passade för feta mej. Sedan drog vi vidare till Stadium outlet och där provade jag 3 par och tyvärr så passade inget här heller. Hur gör de som är tjockare än mig, har de aldrig termobyxor eller är det så att vi t5jocka/feta har inget i tex. skidbacke att göra, därav inga passande storlekar. Jävla skit, jag funderar faktiskt på att stanna hemma och jobba, de andra får åka utan mig. Vad har jag där att göra när jag inte kan klä mej efter väder, nej tack!

Städning, tvättning och träning står på schemat idag, bara att bita i det sura jävla äpplet och köra igång.

Alla hjärtansdag kan dra åt helvete!

Jag har alltid tyckt att denna dag har varit tråkig, har ju inte haft nån att fira den med. Nu har jag det, och han vill inte fira för att det är ett kommersiellt jippo. Jo, det kan jag till viss del hålla med om, men det behöver inte kosta något för att göra någon glad eller  ge en puss och kram, det är helt gratis.

Det är inte den rätta dagen att bli placerad i "karantän". När man misstänt en magsjuka vill ingen umgås eller kramas, så är livet. Jag vill nog inte heller krama någon som mådde illa igår. Idag mår jag bra men får inga kramar ändå :( . Jag drar till storasyrran och dödar lite tid där, för i denna jävla soffa tänker jag fan inte tillbringa en dag till i, inte en natt till heller!!! 

Jag hoppas verkligen att det här med att jag får betalt löser sig.

Finns det någon som vet

Jag fick skicka hem min "gäst" från jobbet nu ikväll med magsjuka och gästen kommer inte tillbaka i morgon eller på söndag, vet någon om jag får betalt för de dagarna och ska jag till jobbet som vanligt i morgon, fast jag inte har nån att jobba med? Jag vet ju inte ens om jag är frisk i morgon, jag ju ligga och kräkas så att man får magkramp.

Nu ska jag titta om det finns något gott i skafferiet

Klar

Nu är jag klar med städningen och ja, datorn ville inte starta om så som den skulle utan jag fick ta till mina hemliga lösnignar och sedan blev den återställd.

Nu ska jag äta upp min lunch och lyssna färdigt på boken som ljuder i mina öron. Måste få den klar för att kunna överföra en ny till morgondagens jobb norrut.

Återseende

Min egen tid

Jag har precis smaskat i mej min frulle, dvs en halv kaka med hårt bröd och en kopp kaffe, ska ta en påtår.
Nu på förmiddagen har jag min egna tid, då ska jag plocka lite och dammsuga, för nu tror jag att det var länge sedan, äh det spelar ingen roll hur länge det är, för på dessa golv syns allt. Jag kan dammsuga ett rum och vända ryggen till och sedan finns det mer att dammsuga upp.

Jag jobbar denna helg så det blir inte så mycket uppdate, det får bli på måndag. Jag fick mitt sommar schema igår, hjälp redan men det känns bra, då kan man kanske planera.

Jag har blivit förskyld, å så typiskt nu när träningen kommit igång och jag hittat formen på crosstrainern. Så jag har insett att det blir inget sådant denna vecka. Hoppas att jag är så pass frisk att jag kan köra igång på måndag.

Å, nu verkar det som att datorn vill krångla med att starta om och så, så det är väl bäst att avsluta och låta darorn gör som den vill, då kanske den startar som den ska sedan, vilket jag nu inte tror på men jag har mina knep, om de vill fungera.

Återkommer senare idag, om datorn fungerar.


Fredagsmyzzzz alldeles ensam

I morgon har jag massor som skall fixas.
Jag ska baka pizzabullar och göra matlådor till nästa veckas arbetspass, både för mig och min sambo. Så i morgon fm ska jag baka, om jag inte följer med storasyster till dotterns fotbollsmatch. Maten blir enkel, det får bli lasange, kyckling ris och currysås och sen var det en maträtt till men den kommer jag inte ihåg just nu. Fan nu börjar snoret rinna, suck.

Det var meningen att jag skulle träna i morgon men jag har ont i halsen och i öronen. Fy, jag vaknade i natt med värk och har sovit dåligt så denna fredagskväll blir kort för sängen ropar.

Idag tog jag med mig min mamma och vi drog söderut för att handla. En trevlig dag med mat på restaurang och kaffe med dopp på IKEA och där gjorde jag årets första fynd, soffklädsel för halva priset, jippie. Ibland lönar det sig att vara lite snål och vänta med inköp och sanna mina ord vad bra det känns.

Ja och sen ska "nära-taket-sängen" bäddas, jag får en 8 årig nattgäst i morgon, vars mor ska på maskerad. Kul, hon kanske vill baka ngt gott och sen i morgon kväll är det Melodifestivalen.

Nä nu ska jag se vem som åker ur let´s dance och sen ska jag se Häxansurtanten på dvd i sovrummet.

Gonatt (orkar inte läsa igenom innan jag publicerar)


Ja då har man gått och blivit med...

mp3spelare! Jag köpte en igår, det känns bra men den jag egentligen ville ha kostade alldeles för mycket.

Idag på agendan står det inte så mycket, än iallafall. Jag börjde att tvätta soffans klädsel igår kväll ochn nu är den torr och på plats igen. I maskinen rullar det nu runt två st sittdyneöverdrag eller hur man nu säger. Nä de är klara ska två nya in, jag gör så för att de ska bli rena, för när jag tvättade första gången, proppade jag maskinen full och då blir det inte rent, tänkte inte på det då.

Jag ska skruva upp mina träpersienner i vardagsrum och matrum, sedan ska jag till Granngården och köpa fågelmat, sedan är det väl bara det vanliga kvar, dammsuga och plocka ur diskmaskinen etc.

Minisyrran kommer och dricker kaffe men det blir inte förrän efter 12 och då har jag hunnit med det mesta av agendan.

Träningen har verkligen kommit igång och det känns toppen, jag ska iväg ikväll men L


RSS 2.0