Har inte så mycket tid

Just nu känns det som att tiden inte riktigt räcker till. Det är mycket att läsa inför föreläsningar och seminarier och sedan är det tenta, fredag 5 november.

Jag jobbar på att prioritera mej och därför ska jag åka direkt till badhuset och simma efter skolan och då får det bli sådana dagar jag slutar tidigt, som i tisdags och i dag. Jag ska faktiskt ta en tur på lördag, innan jag åker norrut.

Nu ska jag äta färdigt och sedan fortsätta läsa Olles bok, som föreläser i morgon.

Adjöss tidslöss

Hej hej Bloggen! Igår simmade jag 1km och ...

Hej hej Bloggen! Igår simmade jag 1km och idag känns det i gäddhänget och i midjan. Jippie:). Jag tror faktiskt att jag gör det i morgon oxå, efter föreläsning.


Hej hej Bloggen! Jag har kommit på mig sjä...

Hej hej Bloggen! Jag har kommit på mig själv, att när jag ser gamla gubbar så får jag en oerhört stor längtan efter min pappa. Jag saknar dig pappa! Adjöss praktiklöss i morgon börjar skolan igen:)


Hej hej bloggen! Måste bara få dela med ...

Hej hej bloggen! Måste bara få dela med mig av vad jag fick höra idag. En av mina arbetskollegor på min VFU sa till mig att jag var en väldigt duktig pedagog och att hon verkligen kunde tänka sig att jobba tillsammans med mig. Jag blev rörd och tackade för komplimangen. Kul!


Hej hej Bloggen. Tänkte göra en to-do li...

Hej hej Bloggen. Tänkte göra en to-do lista över vad jag vill få gjort idag, efter jobbet. Tvätta kläder, laga lasange, städa, hämta in ved, skriva på mitt paper, se på halv åtta hos mej. Spännande och se vad som inte hinns med;)


Hej hej Bloggen. Nu snöar det!

Hej hej Bloggen. Nu snöar det!


Hej hej Bloggen. Denna tiger blev en utman...

dsc00224 (MMS)

Hej hej Bloggen. Denna tiger blev en utmaning idag. Jag är riktigt nöjd, få se om det blir någon målning i morgon. Det blir det säkert.


Jag fryser

Nu börjar hösten på allvar, jag fryser eller är jag påväg att bli förskyld, ja det visar sig. Bergslagskaminen är varm så jag ska ställa mig en stund där, innan jag går och lägger mig. Är trött för jag började 05.30 och åkte direkt norrut, efter praktiken för att göra mina tre timmar,kom hem va 18.30 suck, nu är jag trött. Inte ens en eller två koppar te fick mej att bli varm, burr.

Adjöss fryslortslöss

Hej hej Bloggen. I dag har jag fått lära m...

dsc00222 (MMS)

Hej hej Bloggen. I dag har jag fått lära mig att måla ninja turtles. Så här blev min första och sedan blev det två till, kul var det, för man ser ju vad det är:).


Receptet

Jo, om man läser vad det ska innehålla så kanske man kan gissa sig till ett matbröd i långpanneform. Där jag såg detta recept fanns ingen penna eller papper så det fick bli ett inlägg till bloggen.

Är på VFU i tre veckor och har hamnat på en trevlig förkola med trevlig personal och rara barn att studera. Nu ska jag ta det lugnt och vila en stund i soffan

Adjöss huvudvärks-löss

50 g jäst, 5 dl vatten 37 grader, 2 msk o...

50 g jäst, 5 dl vatten 37 grader, 2 msk olja, 1/2 msk salt, 1 msk sirap, 1/2 dl linfrö, 1/2 dl solrosfrö, 3 dl rågmjöl och ca 10 dl vetemjöl. Sesam eller vallmofrön. Jäs 45 min, knåda lätt och bred ut i smord långpanna, jäs 25 min, pensla med h2o och strö över frön. 240 grader i 20 min. Svalna på galler under bakduk


22.49 (jag hittade ett sparat utkast)

Då skickade vi in vårt arbete. Deadline var till 23.59. Så hur gick det då? ja, vi blev klara men jag tror att vi skulle tagit en annan inriktning men nu är det som det är, inget att göra åt. Vi fick till det riktigt bra i vår egen slutsats och det är jag väldigt nöjd med.
Nu firar jag i min ensamhet med en kall Sminorff Ice och skall snart gå till sängs, själv, sambon jobba borta denna vecka.

Adjöss par-arbete-klart-löss

(Så här kändes det när vårt paper var klart.)

Få domen

Nu ska jag snart åka till universitet och få domen. Jag vet att vi gjort ett dåligt paper och det är bara att bita i det sura äpplet. Men hur kan jag veta att det inte gått bra, jo jag har läst andras arbeten och de är mycket bättre än vårt, suck.

RSS 2.0