Spännande. Jag är på övervåningen och får ...

Spännande. Jag är på övervåningen och får inte komma ner. Det slås in julklappar. Spännande för detta år visste jag inte riktigt vad jag skulle önska mig, jo en klocka, men min sambo tycker att jag har för många. Så i år blir det extra spännande.


Nu har jag tid!

Nu är det Jullov! eller kanske inte riktigt helt, det blir en 10 minuters muntlig redovisning den 11/1 så helt ledig är jag inte i jul, men mer än förra året. ME LIKE!!!!

Nu i dag ska jag lämna bilen på verkstaden, den skall byta något som Mazda skall stå för och det är tur det, för pengar har det inte funnits mycket utav den sista tiden, nu har jag verkligen känt på hur det är att vara en fattig student.

Sedan blir det att åka norrut och göra några timmar och hämta julklappen som jag glömde när jag var där i fredags. Vi anställda fick varsinn Racklette. Tack så mycket för julklappen.

Det snöar och snöar och jag ser inte fram emot att åka norrut och det är för den speciella backen strax norrut om staden jag bor i. I den backen stanar/fastnar ofta lastbilar.

Det är mycket som har hänt under dessa månader som jag inte hunnit med att skriva och det kommer jag att skriva om vid ett annat tillfälle.

Nu ska jag avsluta kaffet, borsta tändera och sedan blir det att gå ut och sopa av bilen och titta på hur mycket snö det kommit sedan min sambo skottade, för det måste antagligen göras igen.

Haha, jag läste igenom texten ovan och fick se att jag glömt ett s i ordet avsluta, det höll på att bli avluta kaffet, inte gott.

Adjöss snökaos-löss.

Hej hej Bloggen! Granen är inköpt och ska ...

Hej hej Bloggen! Granen är inköpt och ska stå i garaget fram tills vi ska klä den. En julklapp är fixad och pengarna är slut. Hur ska det gå med de ca 10 julklapparna som ännu är kvar i butikerna? Fortsättning följer...


Godkänd:)

Godkänd:)


Tre timmar kvar, sedan kommer domen.

Tre timmar kvar, sedan kommer domen.


Huga huga, sommarstuga

Idag får jag hämta min tenta och jag hoppas verkligen att jag är godkänd men jag har en känsla i ryggen, att jag får göra om den. HÅLL TUMMARNA, det behöver jag.

Adjöss +14-grader-inne-löss

RSS 2.0