Hej hej Bloggen! Vilken dag det kommer att...

Hej hej Bloggen! Vilken dag det kommer att bli. Kl 9 ska min arbetskamrat och jag handla och sedan ska vi baka bullar. Efter lunch ska vi hälsa på hos en av våra gästers nya egna bostad, givetvis med nybakade bullar. Adjöss ledighetslöss


Hej hej Bloggen! Är inte detta typiskt; j...

Hej hej Bloggen! Är inte detta typiskt; jag är ledig idag men har mina timmar i norr att göra. Så nu är jag har och ska städa renrummet, då finns det inget destillerat vatten. Så jag kan inte städa, kul när man åkt 4 mil.


Hej hej Bloggen! Nu sitter jag i en taxi p...

Hej hej Bloggen! Nu sitter jag i en taxi på väg till den stora staden. Jag jobbar idag och har den fördelen att få åka på en tur till en galleria. Vi ska gå i affärer och äta på Mc Donalds. Klockan 15 åker vi tillbaka och 21.00 slutar jag för dagen.


Hej hej Bloggen! Idag är jag på stadens tr...

dsc00063 (MMS)

Hej hej Bloggen! Idag är jag på stadens trav. Har just sett lopp 2. Solen skiner med några regnstänk.


Hej hej Bloggen! Nu ska jag sova i denna s...

dsc00062 (MMS)

Hej hej Bloggen! Nu ska jag sova i denna säng, god natt!


Hej hej Bloggen! Nu ska jag se om filmen m...

Hej hej Bloggen! Nu ska jag se om filmen med nattjejen. Nu ligger alla och sover så nu hoppas jag att kan se filmen utan avbrott:-)


Hej hej Bloggen! Just nu sitter jag på jo...

Hej hej Bloggen! Just nu sitter jag på jobbet. Jag har varit här sedan kl 7 och ska sova kvar till i morgon. Vi har ätit midsommarmiddag och ska se på film, det blir Farsan. Adjöss midsommarlöss.


En bra avslutning på ett arbetspass, marän...

dsc00055 (MMS)

En bra avslutning på ett arbetspass, marängsviss och kaffe, me like:)


wohooou

Jag har haft sovmorgon, skönt och nu äter jag frulle. Plötsligt slår det mig att i dag har jag inga förpliktelser. Jag ska ta hand om min tvätt men det är ju så lite att det inte räknas. Jag skulle kunna klippa gräsmattan men det tror jag att jag låter sambon få göra. Jag har ju en ledig förmiddag!!

Jag ska ner till Ica och handla skinka och parmesan, sen vet jag inte vad jag ska göra, jag kanske klipper gräset ändå, om jag får lust.

Det ska vara Parkfest i min stad och jag ska gå med L och hennes syster, det ser jag fram emot, visserligen var jag ute den 29:e men om man slår ut alla gånger på tre år så kan jag berätta att det är fyra gånger och då räknade jag med 2 kryssningar. Sedan har jag varit ute med arbetskamraterna men då har jag varit nykter. Men jag har roligt även om jag inte dricker alkohol. Men nu vill jag ut och dansa och det göra man på Parkfesten.

Adjöss trötthetslöss


Frulle

Nu har jag ätit frukost och druckit mitt kaffe, äntligen för nu var det många dagar sedan jag åt mitt hårda bröd med skinka och ost till mitt kaffe. Det var gott och nu är jag mätt och belåten. Nu ska jag bara lägga över lite sallad i en matlåda, sedan ska jag åka norrut. När jag kommer tillbaka blir det att hämta en ny matlåda och sedan åka till nästa jobb. I morgon förmiddag ska jag sova ut ordentligt för på fredag ska jag gå upp 06.30 huga huga, sommarstuga.

Adjöss frullelöss

Ny vecka

Tisdag. En dag då jag har en ledig förmiddag, för sedan ska jag till jobbet. Idag på agendan blir det spagetti och köttfärssås och en kycklinggryta med ris, vika tvätt och tvätta mina kläder.
 Arbetsförmedligen skall skicka en kallelse och det har inte kommit någon än och enligt den handlingsplan som jag gjorde sist hos Af, ska jag uppsöka dom innan den 1 juni och det är i morgon. Jag får åka dit idag, jag ska ju ändå till stan och handla.

Jag längtar till lördag och söndag, då är jag ledig och ska inte göra någonting jobbaktigt, skönt. Sedan jobbar jag natten till tisdagen nästa vecka och är ledig tis och ons men sedan börjar det igen, för jag jobbar tors 9-21, fre 7- 8.30 på lördag morgon och sedan 9-21 på söndag, inte så mycket av midsommarfirande med familj utan det får bli med jobbet.

Idag är det så fint väder att jag ska försöka hinna lapa sol innan jobbet, så det är bäst att jag börjar med mina uppgifter så att jag kan njuta.

Adjöss tvätthögslöss


Hej hej bloggen! Nu ska vi dricka kaffe oc...

Hej hej bloggen! Nu ska vi dricka kaffe och sedan blir det promenad till ica, för att lämna tillbaka en hyrd film om hyra en ny. Skönt för timmarna går mycket fortare när man hittar på något. Adjöss jobblöss.


Hej hej bloggen! Nu sitter jag på jobbet,...

Hej hej bloggen! Nu sitter jag på jobbet, alla sover och så vill jag ha det. Ska titta lite på tv innan arbetsuppgifterna skall göras, tvätt, torka köksgolv och toaletter. Återkommer om jag blir trött;)


Jag ger upp helt enkelt

Det blir ju aldrig som man tänkt det. Ändringar och ändringar och blir det till min fördel? nä, det blir det inte. Nu vet jag inte hur jag ska göra eller hur jag ska lösa mitt "lilla" problem. Det enklaste är att skita i allt, gå under jord och komma fram när det känns bättre.

Sitter här och har ätit frulle, druckit kaffe och känner att jag fortfarande har ont i halsen, fan jag tänkte träna idag men det vågar jag inte för nästa vecka börjar mitt sommarschema och jag tänker inte vara sjuk, speciellt inte nu när jag fyllt i min tidrapport för hela juni, för att löneassistenterna måste ha in dom nu, innan de går på semester, så att vi kan få våran lön i juli, sjukt. (Wow vilken lång mening det blev)

Vad händer idag, jo jag ska slöa och slappa, se på gymnasieskolans karneval och sedan fortsätta att ta det lugnt. Kanske sova en stund på eftermiddagen, för sedan ska jag, klockan 21, börja jobba. Jag jobbar natten. Jag jobbar helgen så att jag kommer inte att uppdatera något och sedan göra jag 12 timmar på måndag och kommer hem ca 20.30. Jag hinner kanske på tisdag, innan arbetsförmedlingen. Hm på tal om den, borde jag inte få en skriftlig kallelse, för jag ska dit innan den 16 juni. Den kanske ligger i postlådan i dag.

Nu ska jag duscha och sedan lapa sol i flera timmar.

Adjöss jävla ändringslöss

Jag har haft fullt upp

Nu är jag tillbaka och jag hoppas att kunna uppdatera lite oftare, typ en gång om dagen.

Jag har jobbat onsdag till söndag och i dag är jag "ledig" förutom  de timmar i norr som jag ska åka i väg på. I morgon är det vikarieinformation med smörgåstårta, onsdag blir det timmarna i norr, torsdag blir en vilodag för jag ska jobba natt, fredag ska jag sova lite och sedan är det timmarna i norr och studentfirande och tillslut jobbar jag 7.30-19.30 lördag och söndag. Skrev jag att jag var "ledig" i dag? Jag är ledig 19-20 juni, då är jag ledig.

Idag ska jag upp till bygghandeln och beställa pinnar, tror jag att det är. Det ska bli en ubåt och ett kryssmissilfartyg, nä så hette det inte. Jag frågade igår och fick dessa svar, en ubåt och ett namn på en slags krigsbåt, är jag förvånad? nä inte alls. Det ska bli en farstukvist eller vad det heter.

Idag är jag ju ledig, då ska jag inte städa, kanske klippa gräset när jag kommer hem igen. (ska försöka att inte göra någon nytta i alla fall)

Nu när jag läser igenom det jag skrivit så upptäcker jag att jag jobbade inte bara ons-sön förra veckan, jag jobbade mina timmar i måndags och sedan jobbade jag på dagis i tisdags, fan, det blev inte en helt ledig dag förra veckan och det blir det inte denna heller, kanske torsdag men då ska jag ut och jobba natt.

Nu ska jag ut och titta på mina lökar, vitlökar.

Adjöss ledighetslöss

RSS 2.0