Hej hej Bloggen. Som det känns nu så vil...

Hej hej Bloggen. Som det känns nu så vill jag aldrig mer skriva ett paper. Vi började i fel ände och får svårt att ro ihop det. När vi blivit klara och skickat in det i natt ska jag svepa en smirnoff ice och gå och lägga mej.


Vårt paper går åt fanders.

Jag jobbar med ett paper som skall lämnas in i morgon 24.00. Min studiekamrat och jag satt hela måndagen med arbetet och vi har inte kommit så långt och nu börjar paniken komma. Drar vi åt samma håll? Varför kommer vi inte på någon fråga som vårt arbete skall handla om, jag känner att det är väldigt viktigt för vi har bara morgondagen på oss. Ja, jag kan jobba i morgon ända fram till 24 men min studiekamrat har barn och måste ta hand om det, så fram till 20.00 har vi på oss. JAG BLIR GALEN, JAG VILL FÅ DETTA KLART!!!!!

Idéen finns, materialet finns, det gäller nu bara att få ner det på ett jävla papper på max 5 sidor.

Äh nu tar jag kväll och lägger mej i soffan och tittar på tv, om det finns något att se ikväll.

Adjöss par-arbeteslöss.


Hej hej Bloggen. Nu sitter jag på bibliote...

Hej hej Bloggen. Nu sitter jag på biblioteket och jobbar med uppgiften som skall vara klar på onsdag 23.59


Hej hej Bloggen. Jag tänkte ge er en kor...

Hej hej Bloggen. Jag tänkte ge er en kort information om hur det går. Jag läser och läser, funderar, pratar och skriver på uppgifter och gör utskrifter i gråskala. Söker stependier och VFU platser, löser demokratiska dilemman och ser aldrig på tv, visst är det härligt att vara student.


Hej hej Bloggen. Nu har jag röstat

Hej hej Bloggen. Nu har jag röstat


Hinner inte

Jag hinner verkligen inte blogga, har så mycket att läsa och uppgifter som skall redovisas muntligt och en sammanställning på uppgiften som skall lämnas in skriftligt, så jag få återkomma när det lugnat ner sig lite. Kanske en stund i helgen.

Adjöss plugglöss

Veckan som gått

Ja, nu har min andra vecka som student gått till ända, fast inte helt. Det är fortfarande litteratur som skall läsas och begrundas. Nästa vecka kommer det att bli mycket arbete, för vi ska på fredagen göra en muntlig redovisning och en skriftlig inlämningsuppgift. Oj, det blir mycket att göra. Jag har redan tjuvstartat med helgens läsning och löst frågan som vår seminariegrupp skall göra.

Måste beställa mer färg till skrivaren. Typsikt att jag skrev ut en text som jag inte behöver till måndag, för nu är det slut på rosa och då går det inte att skriva ut i svart och jag har två artiklar som skall skrivas ut och läsas.

Ja som ni märker kommer det handla mycket om skolan, det är mitt liv nu och tre ½ år framåt. Jag bävade lite inför denna veckas uppgift och jag är inte helt hundra på nästa veckas, ror vi hem detta? Hur går det för vår seminariegrupp? C lämnade inte in uppgiften i onsdags och hade inte läst all litteratur till idag.

Nu ska jag ta kväll, på återseende

Adjöss ledighetslöss

Uppgiften klar, redan igår

Uppgiften som skall redovisas i morgon, blev klar i går. Jag gjorde endast några få ändringar nu innan jag skrev ut resultatet.
Mina andra studiekamrater i min förseminariegrupp var inte klar när vi sa hejdå till varann 16.45. Jag är klar och det känns så jävla skönt. Det är en sak som jag är lite oräker på och det är artikel 29 i Konventionen om barnets rättigheter. ska jag ha den med eller ska jag ta bort den. Den är kvar och jag lovar att återkomma om det är så att den ifrågasätts av seminarieledaren. Tre personer ,har fått läsa eller fått den uppläst och det har varit positiva reaktioner. Tack F M och Å.

Nu ska jag stänga av datorn och ta det lugnt och njuta.

Adjöss uppgiftslöss.

En sida är klar!!!

Jag började läsa och sedan kände jag att jag behövde komma på en början och kom till slut fram till att jag skulle skriva och läsa eftersom jag behövde referera till någon. Det blev riktigt bra. Jag har skrivit klart en sida och är nöjd med den, sedan kan man alltid göra små meningsabyggnadsändringar (långt ord) men i det stora hela är en sida klar.

jag har en text som jag inte läst hännu, det ska jag göra nu ikväll och sedan skall nästa sida få handla om de två filmerna och jag sett och ur lite text jag läst.

Nu är det varma mackor med kantarellstuvning som gäller, sedan blir det tv:n och mys.

Adjöss läsatexterlöss

Dagens uppgift.

Idag skiner solen och det är vackert ute, jag har massor att göra och jag vet inte hur fort eller hur bra det går.
Jag ska läsa all den litteratur som vi läst denna vecka och sedan ska jag läsa igenom mina anteckningar från de föreläsningar och de två filmer som vi sett. Sedan skall jag skriva en text på 2 A4 sidor om mina egna erfarenheter från min skolgång, utifrån det vi läst, hört och sett denna vecka. Allt detta skall vara klart till på onsdag den 8:e.

Jag ska kolla igenom nyhetssidorna och sedan skall jag ladda en tvättmaskin och sätta i gång med läsningen.

Det är kul att gå i skolan!

Det känns pirrit och spännande och tänka på att nu är man student, häftigt!

Adjöss tvätthögslöss

Hon kom....

Hon kom, hon körde och hon köpte.....den för 15 laxar. Gud vad skönt, helt otroligt. Jag är så lycklig och så ledsen men det känns bra.

Adjöss Twingolöss.

Provkör bilen

Nu har de kommit och hon är ute och provkör, hoppas att de köper bilen och att jag inte tvingas gå ner i pris.

Spänningen stiger

Hej hej Bloggen. Jag har hittat bilens pap...

Hej hej Bloggen. Jag har hittat bilens papper, plockat ur den, skrivit ut kontrakt, lagt fram båda nycklarna, lagt vinterdäcken i bilen, lämnat mitt säljarbud. Det var tre timmar sedan. Har hon ångrat sig?


Hej hej Bloggen. I dag blir det heldag på...

Hej hej Bloggen. I dag blir det heldag på skolan. Bilen kan säljas idag, om jag bara kan hitta registreringsbeviset. Jag är så jävla stressad så jag kan inte fokusera mig. Jag här inte hunnit med något känns det som. Tog med matlåda idag och så glömde jag bestick, fan. Kommer det vara så här i 3,5 år? Adjöss alla måsten-löss


RSS 2.0