Min blogg är tydligen avslutad

Hej där kära vänner. Jag kommer fram till min blogg och det svaret jag fick var att den var avslutad. ???? fattar noll, jag skriver ju här. Får kolla igen om en stund.


Hej hej Bloggen! En liten nackdel finns me...

Hej hej Bloggen! En liten nackdel finns med att sms blogga, nämligen T9. Jag skriver nödvä fel på ordet försöka, det är för att man måste trycka två gånger på 7:an för att få med r och s,annars blir det föröka och det är ett annat ord, men kanske rätt på ett sätt. Jag vill öka antalet inlägg:)


Hej hej Bloggen. Måste föröka uppdater lit...

Hej hej Bloggen. Måste föröka uppdater lite oftare, men tiden räcker inte till. Nu är jag på praktik och ska skriva ett paper på 3 sidor och läsa två böcker, tillsammans ca 230 sidor. Nu är min rast slut och jag ska gå ut i det härliga vädret:) . Adjöss slaskochregn-löss


Hej hej Bloggen! Idag när jag var in på sy...

Hej hej Bloggen! Idag när jag var in på systemet så fick jag visa legitimation. Det tackar jag för sa jag till kassörskan, jag är född 1975:)


Nu är det inte lika kul.

Efter tentan känns det inte lika kul med att studera, antalet sidor och böcker ökar, arbetsuppgifterna svår tolkade så att man inte riktigt vet om man gjort rätt. Många har suttit fler timmar än jag, betyder det att jag inte gjort tillräckligt eller? Jag har ingen att diskuterna mina funderingar med.
Jag har fått tröstande ord från  min mamma och från min sambo och det de säger är att jag har gjort uppgifter efter min tolkning och då kan den inte vara fel.

Nu väntar jag på att S ska skicka in sin uppgift så att jag kan kommentera den, för det ska vi göra. M har redan fått min och jag hoppas till gud att hon förstår hur jag menar. Det visar sig.

Jag har haft huvudvärk hela dagen, till och från i allafall och det har inte hjälpt mitt arbete.

Nästa vecka är det praktik och det innnebär inte lugn och ro, vi har två böcker som skall läsas och uppgifter som i skrift skall bli tre sidor. Jag kan inte längta till jul heller för vi måste jobba då med, men inte de röda dagarna

Adjöss huvudvärks-löss och individuella uppgifterslöss

Hej hej Bloggen. Denna vecka är det väldig...

Hej hej Bloggen. Denna vecka är det väldigt mycket som skall läsas och en gruppuppgift och en individuell ska vara klar på torsdag och tre föreläsningar i morgon. Adjöss ta-det-lugnt-löss


Hej hej Bloggen. Nu är tentan klar. Jag är...

Hej hej Bloggen. Nu är tentan klar. Jag är inte nöjd med min prestation, det fanns mycket som jag kan, som inte var med, synd. Jag ska hem och läsa på vad inkluderande pedagogik är för jag har tappat bort det helt i minnet och sedan ska jag ögna igenom vad Fredriksson skrivit, för det kommer jag heller inte ihåg. Har jag tur klarar jag det utan omtenta och gör jag inte det så är det inte hela värden. Adjöss tentalöss


Vill ha i julklapp.

 Denna vill jag ha men jag har inte riktigt bestämt mej om jag vill ha den klassiska, mini eller den för laptop.

Kånken - Klassikern

Vanita, vad är hon???

Jag såg Lyxfällan för några veckor sedan och fick se en tjej som verkligen behövde ekonomisk hjälp och kanske annan hjälp också. Hon var shopaholic och verkligen "bimbad" (totalt tom i bollen).
Vid flera tillfällen fick jag stänga av ljudet, för jag kunde inte höra hennes konstiga förklaringar. Jag har så mycket jag skulle kunna säga om denna tjej men jag rekommenderar verkligen till ER som inte sett detta att gå in på www.tv3.se och sedan leta reda på lyxfällan, jag tror att avsnittet ska finnas kvar.

MEN...vad upptäckte jag i tisdagskväll??? Jo, Vanita är med i Bartenderskolan! Det satt en tjej på sängkanten och ville inte gå till skolan för hon skulle fixa håret. Hmm tänkte jag, dialekten känns bekant och sedan när hon skulle sminka sig såg jag, Lyxfällan-Vanita. Hon har inte förändrats och det kanske är bra det, för lyxfällan ska ändra köpbeteende och inte hennes personlighet men hon shoppar fortfarnade, det framkom tydligt under gruppens weekendresa.

I morse skulle jag vakna tillsammans med the Voice och vad säger Paul? Jo, att Vanita kommer 8.30. Snacka om att jag vaknade till och nu sitter jag här och ätit frulle och väntar....på Vanita.

Ja tänk, vissa får mediauppmärksamhet när de sticker ut på olika sätt och Vanita har fått det för att hon är så korkad! Sorry, Vanita men jag tycker inte att du är så jävla "clever" (obs! engleskt uttryck) men du skapar verkligen ett samtalsämne, på din egen bekostnad!

Adjöss blondinlöss, välkommen Vanita!


Hej hej Bloggen. Idag så går arbetet bra i...

Hej hej Bloggen. Idag så går arbetet bra i vår grupp, vi går kommit till hälften av uppgiften och förhoppningsvis blir vi klara till 14. Jippie. Då hinner jag träna ikväll


RSS 2.0