Jag tror att jag fått färg.

Idag har jag haft bilen på service och sedan åkte jag och gjorde mina timmar i norr. När jag kom hem tog jag en macka till lunch och sedan var det gräsklipparen och jag som umgicks lite. Det var varmt och solen stekte, jag tror att jag fått färg både på armar och i ansiktet. Benen blir ju aldrig bruna, det är lite synd.

Jag är sugen på grillad kycklig och potatissallad, undrar om min sambo oxå är det. Jag har visserligen tagit fram falukorv och bacon, för det är tacksam matlåde-mat och det med pasta.

Helgen var bra och väldigt trevligt hade jag på festen och maten blev god. Jag dansde och pratade med känt folk som man inte sett på länge.

Nu ska jag ut i solen i gen, för snart går den bakom träden och då blir det inte lika skönt.

Adjöss blekfiselöss


Hej är på fest, snart är köttet på grillen...

Hej är på fest, snart är köttet på grillen klart, äta dricka och ha kul hela kvällen:)


Urnsättning

I går hade jag urnsättning av Alice. Det blev på en väldigt speciell plats, det blev så bra. Jag ville inte sätta ner hennes aska här på tomen, för det är inte säkert att jag kommer att bo här för resten av mitt liv. Nu är hon på en plats där jag kan besöka henne när jag vill och ingen blir störd av att jag trampar runt där.

I dag skulle jag egentligen åka till Örebro och storhandla, men jag följer med F till en stad i norr. Jag ska in på en lågprisaffär och köpa gardiner, vill byta i vardagsrummet och de som jag har, är det rött i och jag tänkte att jag skulle ha dom till jul. Jag kan ju alltid åka till Örebro i eftermiddag, de har öppet till 22.00 på Ica Maxi.

Jag gjorde en tråkig upptäckt i går så nu måste det bli en ändring, det kan inte fortsätta så här. Skärpning!!! Det kommer ta tid med det är det värt.

Gräsänka, det är ganska skönt men tråkigt, jag har ingen att "bråka" med :)
Jag hämtade grovdammsugaren, mohahahahah nu ska alla jävla spindlar i källaren DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!! Och dammråttorna ska kvävas av allt damm som jag suger upp med dom. HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA. Det ska jag syssla med innan jag ska se på semifinal 2 på Eurovision song contest. Tvätta och hänga i ett nydammsuget, damm-och spindelfritt torkrum.

Adjöss spindellöss!

Morgonens bestyrer

I morse vaknade har 06.40 och kunde inte somna om men det berodde nog på att min sambo skulle åka kl 7 och hade inte åkt, så jag gick ner och hann nästan precis säga hejdå.

Så vad gjorde jag sen? Jo, jag drack lite kaffe och satte mig vid datorn. Jag kollade allt som jag brukar göra varje morgon och sedan kom jag på att jag skulle försöka hitta den tatuering som jag för så många år sedan hade hittat. Den fanns inte kvar och vilken tur jag har som har sparat den på disk. Jag är lite sugen på att göra en ny tatuering men det kostar en del och jag vill ju gärna ha en ny kamera så pengarna får gå till det.

I går hämtade jag Alices aska och den ska få en speciell plats, förhoppningsvis i dag. Det kändes lite vemodigt att bära den lilla låda med hennes aska i och så ofattbart, tänk vad jag saknar henne.

I dag ska jag åka norrut och sedan ska jag hälsa på min mamma. I morgon kväll är det semifinal 2 på Eurovision sonf contest och Anna ska sjunga sitt bidrag. Jag vet att hon kommer inte på någon höjdarplats, om hon nu kommer vidare till lördagens final.

I morgon blir det nog en liten resa till Örebro, få se vad det blir. Storhandla mat ska jag göra.

Nu ska jag sufra vidare, duscha och sedan åka.

Adjöss regnlöss ( för nu skiner solen)

Jag har gjort det!

Tänk, det tråkigaste med bloggar är när ingen uppdaterar den med smaskiga inlägg. Nu har jag gjort likadant, jag har glömt bort att blogga. Jag bloggar mer i morgon.

Adjöss

Olika prioriteringar man vs kvinna

Ja, igår upptäckte jag än en gång att vi är prioriterar så olika, vi män och kvinnor. Kvart i nio i går kväll, kom jag hem, fick se att gräset var klippt och när jag kom in lagade min sambo sallad. Han hade kommit hem vid 17-18 tiden. När jag satt i soffan ropade sambon från köket att han hade slut på kläder. Jaha, tänkte jag och frågade om han hade upptäckt det i morse och det hade han. När han sedan kom in i vardagsrummet och satt med sin sallad, frågade jag om han hade laddat en maskin. Och gissa vilket svar jag fick! Du det har jag inte hunnit med, jag har klippt gräset, pratat med grannen i 5 min, handlat och gjort sallad. OJ!!!! Varför laddade han inte en maskin med hans läder innan han började klippa gräset, så hade den maskinen varit klar när han klippt färdigt och han haft rena kläder i dag. Är det verkligen så att en man är så enkelspårig att han inte kan göra fler saker samtidigt, saker som sköter sig själva. Att tvätta är det bästa, man kan göra så mycket under tiden som den blir klar. Som i morse, jag har heller inga rena kläder. Jag samlade ihop lorten, laddade en maskin som just nu är klar. Jag har hunnit äta frulle, torkat rent spisen och ugnsluckorna, gjort rent bänkarna, plockat ur och i diskmaskinen, kollat postlådan, plockat i mat- och vardagsrum, diskat spisfläkten, ringt tre gånger till bilservicen, letat efter jrs foppatofflor och gått ut med soporna. Så nu kan jag hänga den maskinen, ladda en ny och fortsätta städa.

Herregud vad män är korkade!!


Adjöss

Hej, nybakade bullar och kaffe är inte hel...

dsc00006 (MMS)

Hej, nybakade bullar och kaffe är inte helt fel. Just nu kan jag inte lämna min arbetsuppgift och fika med de andra så mina kollegor kom med detta till mig, vad snällt. Nu ska vi se på Myror i brallan. Adjöss


Här har ni min helg

Ja, nu är det söndag och helgen är över. I torsdags åkte F och jag till Stora staden och hade shoppingmania. Jag handlade en hel del och några saker var kanske onödiga med nödvändiga.

Min mobil har kommit äntligen och jag är faktiskt nöjd, eller jo efter det att jag kopierat över en del från min gamla så belv den precis som jag ville.

I fredags var jag som sagt i Ånnaboda. Avslutade kvällen med tacos och fredagsmys med filmen G- Force.
I lördags hämtade jag svärfar som skulle sätta upp spotlights i hallen, det blev jätte bra. Sedan körade jag och jr tillbaka honom och åkte sedan till kusinerna. Wow vilket toppenväder det var i lördags, jag måste kolla upp om jag fått någon bränna. Lördagskvällen avslutades med en tur och retur till jrs mamma, det blev 12 mil. Men sedan blev det grillat hos grannen och det var jättetrevligt och gott dessutom, det gick åt en hel flaska rött, till bara mej.

Idag har jag inte gjort så mycket, fast i skrivande stund kommer jag på att jag har faktiskt oljat in träpanelen i trappen, gått en timmes promenad, sett filmen Avatar och lagat hemmagjord pizza.

Inatt sover jag själv, min sambo är i Stockholm men han kommer hem i morgon.

Nu ska jag se färdigt på tv, hänga upp tvätten när den är klar och sedan ska jag krypa ner i sängen.

Adjöss ledighetslöss

Hejsan, sitter och dricker ett glas vin, l...

Hejsan, sitter och dricker ett glas vin, lyssnar på musik och försöker komma underfund med denna nya mobil och ser så när min älskade sambo spelar tv-spel. En skön lördagkväll:)


Står på Ånnaboda camping, ser på när ett f...

Står på Ånnaboda camping, ser på när ett förtält kommer upp och ger en hjälpande hand ibland, snart ska vi åka hem, skönt.


Detta är jag värd

Jag har tvättat, lagat mat, hängt tvätten, promenerat ca 3 km och klippt det som inte sambon kunde klippa klart, för att det tog slut på soppa i gräsklipparen. Så nu ska jag tappa upp ett bad, lussna på musik, drick ett stort glas rött vin, märk väl att det inte är i ett vinglas och en flaska vatten för att släcka törsten. Godkväll!
               badtillbehör

Adjöss pollenlöss

R.I.P Alice

De här två bilderna ska få pryda en vägg i det gula huset. Jag hade inte dessa i digital form, så det fick bli via mobilens kamera, så att jag kunde visa er.

Alice                      mera alice

Adjöss Alice

En ganska okej dag.

Idag har jag varit hos min jobbcoach och gjort ett avslut. Jag skickade även in en ansökan till ett jobb som jag hittat på platsbanken och hoppas att det ska gå bra.

Jag var inne på studera.nu och kollade min ansökan till högskolan och jag får besked i början av juli. Spännande, jag ska kanske bli student.

Jag har letat fram kort på Alice och sedan cyklade jag till Expert och gjorde en beställning på två förstorningar. Jag hade en hel del kort och många fler har jag i datorn som jag tagit med digitalkamera eller med min usla mobilkamera.

Ja, jag har beställt en ny telefon, som aldrig tycks vilja komma, fick ringa Telia flera gånger förra veckan för att kontrollera att den verkligen hade blivit beställt och när den kommer. Den ska komma denna vecka men det tvivlar jag på, tyvärr.

I mataffären idag bestämde jag att det skulle bli lasange, handlade det som fattades i hemmet och cyklade hem igen. När köttfärsen var tinad, stekgrytan varm, så hittade jag inga lasangeplattor. Jag fick snabbt tänka om och det blir pannbiff med lök, sås, broccoli och potatis.

Jag lägger in bilder på Alice, de som är beställda.

Adjöss pannbiffslöss


Nu finns hon inte mer hos oss. Jag ska sit...

Nu finns hon inte mer hos oss. Jag ska sitta här en stund innan jag lämnar henne. God natt Alice


Du är förjävligt, har man tid till kl 10 d...

Du är förjävligt, har man tid till kl 10 då ska man väl inte behöva vänta!


Änglarna gråter med mej

Alldeles nyss, när jag väntade på att jag skulle bli inloggad här, började det ösregna. Det är änglarna som gråter med mej idag. Om 30 min åker jag till Alice och ska hämta henne och sedan ska vi till veterinären.

Jag kan inte garantera att det blir fler inlägg i dag. Efter lunch ska jag norrut och maskinskura ett lagergolv och sedan till F för att lämna tillbaka kameran jag fått låna.

Adjöss sorglöss

God natt. Nu ligger jag i sängen, är jätte...

God natt. Nu ligger jag i sängen, är jättetrött, hoppas att jag kan sova i natt. Det är tungt nu och jag ser verkligen inte fram emot morgondagen.


Långtråkigt på jobbet. Just nu så går...

Långtråkigt på jobbet. Just nu så går det trögt på jobbet, ska lösa ett korsord klart och matlistan för nästa vecka är klar, kaffet kallt och solen skiner, i eftermiddag blir det en fika på stan


God kväll. Myror i brallan. Tredje och sis...

God kväll. Myror i brallan. Tredje och sista gången idag:)


Myror i brallan, andra. Få se hur många gå...

Myror i brallan, andra. Få se hur många gånger det kan bli idag;)


God morgon, jag säger bara Myror i brallan...

God morgon, jag säger bara Myror i brallan, första.


Nu är det mera myror i brallan, andra gång...

Nu är det mera myror i brallan, andra gången i dag men inte sista denna arbetshelg. En timme kvar:)


Nu är det Nasse hittar en kudde och det är...

Nu är det Nasse hittar en kudde och det är fyra timmar till hemgång. Trött, hungrig och kramsjuk, suck


Gissa bajset! Tittar just nu på Myror i br...

Gissa bajset! Tittar just nu på Myror i brallan. Den som hade varit på ett stort kalas hade bajsat denna gång. En ko.


19.20 Nu är det snart bara en timme kvar p...

19.20 Nu är det snart bara en timme kvar på detta skift. Jag längtar hem.


10 maj kl 10.00

Då åker Alice och jag till veterinären men det är bara jag som åker därifrån.

Adjöss Alice

God morgon, nu provar jag att smsblogga. S...

God morgon, nu provar jag att smsblogga. Ska se om det fungerar. Adjöss matlådelöss


Orkar inte blogga

Just nu orkar ja inte blogga, men jag kommer tillbaka, kanske nån gång under helgen, fast att jag jobbar men det kanske finns lite ork på fredagskvällen, vem vet.

Adjöss huvudvärkslöss

RSS 2.0