Hej hej Bloggen. Det är min sista 'semest...

Hej hej Bloggen. Det är min sista 'semesterdag' och det regnar och blåser. Jag har så tråkigt att jag spelat Skip-Bo själv. Jag valde en sida som var min och sedan började jag spela. Jag vann och det gick fort, något jag inte ville. Nu ska jag försöka få resten av familjen( som spelat tv-spel i 8 timmar) att spela med mig. Adjöss semesterlöss


Hej hej Bloggen. Nu kokar jag saft för för...

Hej hej Bloggen. Nu kokar jag saft för första gången, det blir svartvinbärssaft som är så gott.


Lediga dagar

Nu har några lediga dagar framför mig och det ska bli riktigt skönt. Jag som tänkte få något gjort här hemma få nog hålla mig till tåls för det är över 30 grader inne och lika vamt ute, städning få ske på kvällarna.

Personalfesten igår blev lyckad!, vi hamnade på ett lokalt uteställe som hade öppet på en söndag, för att ägarens son, tror jag att det var, firade sin fördelsedag och det var gratis inträde med mycket dans. Jag kom nog hem kl 4, tror jag. Hamnade på en lite efterfest hos U och hon bor typ åt andra hållet, så det fick bli apostlarna hemåt med min onda fot. Råkade nämnligen trampa snett på dansgolvet, hoppas att det gått över till i morgon för jag skulle ju börja mitt nya liv i dag, det får bli i morgon, tråkigt.

Nu ska jag göra nått annat

Adjöss jobblöss

Hej hej Bloggen. Sitter på jobbet, tittar ...

Hej hej Bloggen. Sitter på jobbet, tittar på tv med min kollega som ska sova jour i natt. Hon har redan somnat, ska nog väcka henne när programmet är slut.


Hej hej Bloggen. Nu är det bara 2 timmar k...

Hej hej Bloggen. Nu är det bara 2 timmar kvar och jag känner nej relativt pigg och längtar inte lika mycket till sängen nu som jag gjorde tidigare i natt


Hej hej Bloggen. Nu är jag på jobbet och h...

Hej hej Bloggen. Nu är jag på jobbet och har sju timmar kvar. Det kommer nog bli en lugn natt och det är lika med en lång, tyvärr för jag längtar till sängen.


Hej hej Bloggen. Idag är det min födelseda...

dsc00078 (MMS)

Hej hej Bloggen. Idag är det min födelsedag. Denna fina oljelampa fick jag av vara grannar E och E. Lampan är helt i min stil. Nu ska jag äta lite mat och sedan vila i soffan innan nattskiftet. Adjöss födelsedagslöss


Hej hej Bloggen. Jag sitter just nu på to...

Hej hej Bloggen. Jag sitter just nu på toa på Stadshotellet i stan, snart ska vi gå hem, skönt.


Ledig förmiddag

Idag har jag en ledig förmiddag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Bilen har jag lånat ut till sambon, hans bil är på verkstaden, så jag kommer inte så långt. Jag ska klippa gräset, tills bensinen tar slut och sedan ska jag nog cykla till badhuset, funderar på att ta en powerwalk på bandet. Jag har haft så ont i fötterna och jag tror faktiskt att det beror på att jag inte tränar lika mycket som jag gjorde tidigare i våras. Jag måste verkligen ta tag i det där med träningen och jag vill få bort alla oregelbundna arbetstiderna som jag har. Jag vill träna kvällstid och et kan jag aldrig göra regelbundet när jag jobbar eftermiddagar och kvällar.

Jag har jobbat 190 timmar för kommunen denna månad, plus mina 32 timmar i norr, det ska bli skönt med semester. På fredag jobbar jag i norr på förmiddagen och klockan 15 börjar jag jobba på sommarjobbet ända till lördag 8.30, sedan är jag ledig fram till söndag kl 21, då ska jag jobba natten till måndag.

Jag fyller år på måndag och det blir ingen mottagning, jag sover på förmiddagen och sedan ska jag åka till norr, göra mina timmar och sedan hem för att laga lite mat och varva ner för sedan ska jag tillbaka till jobbet kl 21.

En låt som fastnat i huvudet är Melanie Fionas Monday morning, den är bra. Jag ska nog prova länka den från Youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=sJGni9InMGY

Ja nu blev det inte som jag hade tänkt det, visst ska man kunna få en uppspelningsruta med videon?

Nu ska jag borsta tänderna och titta på gräsklipparen.

Adjöss gräsklipparlöss

RSS 2.0