Hej hej Bloggen. Jag måste bara berätta om...

Hej hej Bloggen. Jag måste bara berätta om min halv åtta-dröm. Återkommer


Jag vill tacka dej!

Käre trogne läsare som varje dag läser min blogg, du är just nu ensam om det.

Praktik i fem veckor

Just nu är jag på praktik och jag tror att det går bra, fick nämligen en förfrågan om jag jobbade extra och om jag kunde jobba på fredag mellan 15 och 17. Då har jag nog gjort ett bra intryck.

Förraförra helgen sydde sambon och jag en maskeraddräkt till junior, det kommer en bild på dräkten senare och jag är väldigt nöjd med resultatet. Det var kul att få göra något tillsammans med mannen jag delar min vardag och säng med...hihi

Nu ska jag se vidare på internet och se lite på tv.

Adjöss skoldagars-löss

PDI= klar

Jag blev godgänd på hemtentan, fick 8.5 p av 12, jag är nöjd. Så nu är jag klar med pedagogiken, för denna gång och det känns skönt.

I morgon är det vernissage på bilden. Vi ska nu visa upp våra alster och det är lite nervöst, för nu ska de granskas och åsikter kommer att lämnas. Jag är nöjd och kommer så fort jag fått in bilderna i datorn, lägger jag ut de på bloggen, så får ni läsare också chansen att lämna åsikter.

Nu ska jag softa innan sängen.

Adjöss PDI-löss

Jo, jag lever

Oj, dagen före julafton, var tydligen det sista inlägget. Man kan nästan tro att jag är en gris, för det är väl inte många som överever julen....hihi. Nä det är bara så att jag har inte haft blogglust men ska nog ha hittat tillbaka.

Jag fick besked i går om att jag klarat hemtentan, skönt. Den får jag hämta ut på tisdag, spännande.

Jag går Natur och skapande och det är skitkul. Vi får göra spindelfällor, fröautomater till småfåglar, fåglar gjorda av tidningspapper och gipsbindor och en massa annat. Nya klasskamrater som är jättetrevliga och v.8 är det dags för praktik.

Jag har börjat träna BodyPump, igen och det är helt fanstastiskt, man blir pigg och glad efter ett ordentligt hårt pass så det känns i armarna i duschen och i benen i trappen ner från träningslokalen. Så ska det vara, då är jag nöjd.

Ikväll är det melodifestivalen, grannen E kommer och vi ska smaka på vinet jag fick av F i födelsedagspresent och poppa popcorn.

Nu ska jag kolla varför det brinner så dåligt i kaminen och ladda inför kvällen.

Adjöss PDI-löss 

RSS 2.0