21.45, vad hände då?

Då ringde de från det ställe som jag jobbade på i tisdags och säger. Jo, vi trodde att det skulle vara lugnt i morgon och därför har vi har inte ringt ut dej, men natten kom aldrig så en av oss får stanna och jobbba, kunde du komma i morgon och stanna till kvällen?
Är inte detta liiiiiite kort varsel?????
De skulle ringa i eftermiddags, om de ville ha mer hjälp. De ringde inte så jag började planera morgondagen. Det ska jag sluta göra och lägga mej ner och bli apatisk, fy fan!

NU JÄVLAR VILL JAG INTE LÄNGRE VARA ARBETSSÖKANDE, JAG VILL HA ETT JOBB SÅ ATT JAG VET NÄR JAG SKA JOBBA OCH NÄR JAG KAN VARA LEDIG, JÄVLA SKIT, JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD.

Jag hade sån lust att säga, nej tyvärr, ni hörde inte av er, så nu har jag fixat med annat, men det gjorde jag inte för JAG ÄR SÅ JÄVLA SNÄLL!!!!!

Ja, då får man väl gå och lägga sej nu, så att jag kommer upp till 06.20

Fika, me like fika!

F kommer på en kvällsfika, så jag bestämde mig i bilen, på väg hem att jag skulle baka snoddas, eller vilket namn ni har på denna goda kaka. Jag just love it.

Träningen gick bra, ingen baddräkt har jag köpt men det kanske finns tid för det i morgon. Besöket norrut gick bra, fast bullarna lämnade jag i frysen. Jag tog en frukt till kaffet och kände mej väldigt nyttig. I morgon ska jag försöka hinna simma innan jag åker och hämtar jr, för sedan om sr är hemma när L ska träna, så hänger jag på henne.

Den lilla rosa, har inte blivit fixad, jag hoppas att det sker denna vecka så att jag kan besikta den. Då blir det tuta och köra, det ser jag fram emot. Bild på den kommer senare, den skall tvättas och poleras först.

Varma mackor med stuvade kantareller, åh, det är så gott men....mina blev inte så goda som mammas, synd. Kan det bero på grädden? Laktosfri 15%, hade jag och inte vanlig grädde 40% ellervad det nu är.

Grey´s Anatomy börjar igen och jag ska förska följa denna serie igen, tröttnade när hon den där ljusa, började se döingar, nä då spårade det ur. Som Lost, det är en skitskum serie.

Nu ska jag käka färdigt och invänta F

 Tyvärr, så blev bilden lite suddig.

Smakat på arbetslivet

Jaha, nu har man smakat på arbetslivet, endast 6 timmar men det är 6 intensiva timmar. Jag har inte ens varit på toaletten eller haft ngn rast. Så nu är man hemma, ingen att prata med...suck.

I morgon blir det en promenad till bilverkstaden, skall hämta den gula. Sedan blir det träning och ev ett inköp av en ny baddräkt. Insåg idag att jag snart visar rumpan för att den är så tunn i tyget. Hittade två kandidater på Team Sportia. Efter det eventuella inköpet drar jag norrut, med en bullpåse eller så struntar jag i påsen och behåller den hemma i frysen.

Grannen bjöd in mej på en kopp kaffe, det var trevligt. Jag kollade in deras källare och hon hade gjort ett bra jobb med tvättstugan och jag tror att hon är mer spindelrädd än vad jag är. Ser jag en, så kan jag alltid suga upp den och svälja, eller nu blev det fel, suga upp den med dammsugaren,menade jag ju.

Jag simmade 1000 m idag och gud vad skönt det är att simma. Jag simmade så fort att jag blev andfådd.
Jag klippte gräsmattan oxå, fast det blev inte hela och det visste jag när jag började. Jag skulle klippa tills besinen tog slut och jag hade bestämt mej för att klippa baksidan, utom det paritet bakom garaget, det och framsidan får vänta till en annan dag.

Trappen, stackars trappen, jag skrapade lite på den i dag när jag gick upp. Jag måste verkligen ta tag i den igen men det gör så jävla ont i ryggen och i högerarmen efter ett tag. Jag får samla ihop flera saker som skall göras och så får jag rotera med arbetsuppgifterna när det blir för "ont-igt".

Anna Anka, jag kan inte låta bli att nämna denna kvinna. Jag såg programmet igår och stannade uppe för att se henne i Aschberg i 8:an. Herregud var frispråkig hon är och det får hon vara men jag undrar vad hennes man, Paul Anka tycker om hennes sätt att prata i svensk tv. Det skulle jag vilja se, en intervju där de visar Anna, översätter det hon säger och sedan få höra hans åsikt. Jag funderar på att "lära in henne" och imitera, för det skulle vara skitkul. Måste samla på kommentarer av henne, sen är det bara att köra. Vilket partytrick det skulle bli, jag som partajar så jävla mycket.

Jag väntar på ett mail. Trodde faktiskt att en statlig instution svarade på småfolkets frågor men icke sa nicke. Jag får väl ringa "norrlänningen" och boka in en tid, för jag ska prata med honom öga för öga. Jag är inte arg, nu i alla fall, men jag kan bli, det var ju därför jag valde att maila. Men om jag är ute och cyklar och har fel, så kan väl han maila det och säga att blanketten ska fyllas i och lämnas in. Få se hur jag gör. Han får några dagar på sig.

Nu har datorn varit riktigt snäll, har kunnat skriva som jag brukar och inte med "pekfingervalsen" i slowmotion.
Å, vad jag längtar till torsdag.

Nä nu ska jag kolla nyhetessidorna och några bloggar innan jag knoppar.

Jobba

I morgon ska jag jobba, det ska bli kul, eller det är med blandade känslor, jag hade ju så mycket som jag skulle göra som jag nu får göra en annan dag. That´s life när you är arbetslös.

Träningen i dag gick jättebra, hoppade över axlarna igen för det gör fortfarade ont i högerarmen. I morgon kväll skulle jag simma men när jag jobbar kväll får det bli i morgon fm i stället.

Å, ja just det, jag blev bjuden på en liten sen lunch hos min mamma. Hon bjöd på isterband och potatismos, fy fan vad gott det var. Tack mamma, jag var mätt fram till kl. 18.

Nu fungerar tydligen tangenterna perfekt, vill gärna passa på att skriva men kommer inte på något mer just nu.

Kvällsmacka och tv innan jag kramar kudden.


Nytt försök

Min dator vill inte fungera som den ska, därav inga inlägg. Den vill inte att man trycker ner samma tangent två ggr i rad och man får hålla ner tangenterna länge innan det händer något. Så är det felstavat så beror det på att jag missat att fylla i den missade bokstaven, för det går.

Min skönhetsdag blev lyckad, nu är jag bra i hyn och naglarna är fina. Vi hade det trevligt och jag handlade inget, mycket konstigt men jag hittade inget jag ville ha. Men jag ska åka åt ett annat håll och handla på tisdag, då kanske det går åt mer pengar.

I lördags var Merta och jag till min hemstad. Vi åt kålsoppa, handlade godis, strumpor och andra onyttigheter. Jag åkte till och med karusell. Avslutade kvällen med tacogratäng hos syrran och smakade på rosévin.

I går åkte syrran och jag till ICA MAXI och storhandlade. Jag handlade väl inte så mycket men det blev en cykelhjälm, äntligen. Nu behöver jag inte känna mig dum, som inte har någon hjälm, när vi alla tre är ute och cyklar. 
I eftermiddag blir det träning som vanligt, det ska bli skönt. Det var något mer men det kommer jag inte ihåg. Åh jag har lånat en dator och herregud vilken känsla det är att kunna skriva i takt med tanken.

På återseende.

Beautytime!

Idag ska jag få en faceoff, det ska blir riktigt skönt att få ordning på hyn. Sedan efter det, ska jag hämta upp F, A och en tvilling(vet ej vilken av dom) för att dra norrut. Där blir det manikyr och shopping, me like!! Väl hemma sedan så får man väl raka benen så är väl jag fit for anything!

Gårdagens jobbmäsa blev en besvikelse! Fy, vad jag blev besviken, helt onödingt att ta 200 spänn från sparkontot för att kunna tanka bilen så att kunde åka till denna mässa. 8 jävla mil i onödan.
Men... eftermiddagen blev väldigt trevligt, tack P för den goda kinamaten du kockade. M och jag kunde  prata ikapp nästan 2 år med en kopp kaffe. Vi hade mycket att gå igenom. Jag kom dit kl 17 och åkte hem 22.30. Nu bestämde vi, innan jag åkte, att det inte skulle dröja 2 år till innan vi träffas igen. Nästa gång får M komma hit och se hur jag bor.

Nu har jag vikt tvätt, sorterat ut till respektive garderob, har tvätt i maskinen som snart skall hängas. Sen ska jag bära ut förra helgens kalasrester med den vanliga återviningspåsen och kasta det innan jag åker till hudterapeuten.

Återkommer senare med en uppdate om dagens bravader.

Ensam hemma

Ja, då blev man ensam hemma denna vecka, suck
Just kommit hem från träningen. Det gick ganska bra och avslutade det med 30 min promenad på bandet.

Idag har jag varit barnvakt eller hur man ska uttrycka det. Åt en god lunch hos Fia, tack än en gång för en trevlig dag. I morgon blir det väl trappen igen, måste bli klar med den någon gång. Tänk, tangentbordet fungerar men ibland får man trycka länge innan det händer något. Min dator har haft "galna svininfluensan" länge och det är ett under att den startar.

Äh, jag skriver mer i morgon, nu vill jag bara krama och lukta på min älsklings kudde. Gonatt

Bilder

FöreSå här såg det ut före och efterEfter Min allra första butterkaka.

Jag har ju bakat

I tisdag bakade jag bullar på en liter mjölk. Det blev många och goda bullar. Jag provade även att göra en butterkaka, som mina kollegor norrut fick prova. Den blev godkänd och nu har jag fått idéer om en ny variant.
Kalas här i morgon och jag funderar på om det behövs någon kaka till, kärleksmums måste jag göra i dag, för jag har nallat från frysen.

Nu ska det ätas frulle med, bilder kommer sedan.

I väntans tider...

Ja, det låter kanske lite fel. Jag väntar på att klockan ska bli 9.50, ska träna med Linda.
Tangenterna på min dator går trögt, snart slutar de att fungera. Bäst att stänga av den.

Återkommer efter träning, jobb och svampplockning.

Det känns så skönt

Ny vecka, nya tag. I går var jag till badhuset, simmade 1000m och det var så skönt. De sista 500 m tog 20 minuter och jag är nöjd. En skön avslutning på veckan.

Idag har jag ont i vänsterarmen, träningsvärk, antar jag.
Alla måndagar nu framöver skall träning stå på agendan. Jag var och tränade med min kompis Linda och nu bokade vi in ett förmiddagspass på onsdag.

I morgon ska jag baka bullar till kalaset på lördag och sen kl 15.00 ska jag med syrran och simma, få se om det blir mer än 500m som det blev förra tisdagen.

Dagens middag: Fiskgratäng a´la P med räkor och potatis. Åh, det blev så gott, nästan så att jag skulle kunna oskynnesäta en portion till men det ska jag inte.

Nu ska jag ta en kopp te.

The road is long....

Blev medbjuden på en promenad runt sjön med fikapaus. Jag tackar inte nej till fika så jag följde med. Efter fikapausen gick jag tillbaka hemåt medan de andra fortsatte runt. Jag har inte så roliga fötter efter den enorma vandringen som jag gjorde för ca 3 veckor sedan. Bergslagesleden eller en bit av den i alla fall, det blev 31 km och 430 m!!!

Det var en mycket trevlig promenad, alldeles lagom för mina onda fötter. Bidrar med en bild

Så här såg det ut på promenadslingan.


Nu ska jag läsa på om mekanisk energi, så att jag kan förklara vad det innebär.


Äntligen helg!

Ja, då är det äntligen fredag och dags för helg. Jag har enligt andra "helg" hela veckan då jag nu så olyckligtvis är arbetslös. Men absolut inte sysslolös. Fan, jag kan nästan tänka mej att bli lyxhustru. Vara hemma hela dagarna, tvätta, hänga tvätt, vika den, handla, laga mat, baka, fylla och tömma diskmaskinen, renovera, källsortera, åka till soptippen, klippa gräs, bära in ved, skotta, se till att soptunnan kommer ut på trottoaren. Tänk, allt det där gjorde jag även när jag jobbade, enda skillnaden nu är väl att jag lättare kan planera och organisera mina sysslor. Är inte livet helt fantastiskt!

Telia, kära Telia som jag alltid har haft ett gott ord om, är inte så jävla bra kan jag säga. I tisdags em började ljudet försvinna, sen blev det värre, bilden frös. Jag har varit i kontakt med Telia sedan ons fm och fått all sorts hjälp. Pratade alldeles nyss med support som nu helt plötsligt hade ett datum då allt skulle vara bra. Det var till den 10 september, hoppsan men var det inte igår???? Jo så nu är den framflyttad till den 15:e. Oj, vad jag ska ringa till Telia när digitalboxen fungerar, för då ska jag kräva min ersättning för att jag inte kunnat titta på tv.

Jävla gnällkärring kanske ni tänker, men detta är fakta!

Nu ska jag ta mej en tur på ägorna och kolla tomaterna.

Ha en trelig fredag!

Hittade det!!!!

Jag är ju helt ny på detta och hittade alla raderna som jag skrivit, publicerar det.


Fan, jävla explorer eller vad det heter

Å vilket långt och intressant inlägg jag hade skrivit, det handlade om helgen, vardagliga sysslor och om att telias uppdatering har gjort att jag har störningar som kommer att vara kvar till den 15:e.

Men så stänger webbläsaren ner sidan och jag får börja om igen, nä aldrig!!!

Det blir inget längre inlägg just nu för jag tröttnade på att försöka komma på allt jag skrev.

Trevlig helg!

Mitt uppdrag

Mitt uppdrag om jag åtagit mej är denna trapp som ska få en total makeover. Det är slitsamt samtidigt som det är skitkul. Kaffet och lunchen är avklarad, nu är det bara att åtrvända till trappen.




renoving pågår


Ok, detta är mitt allra första inlägg

Japp, det blev en blogg, tillslut. Det känns ganska bra. Nu gäller det att lära sig hur man gör och att datorn inte "låser" sig som den har gjort hela sommaren.

Återkommer efter fm kaffet


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0