Jag har en ny dator

Ja, jag fick lov att köpa en ny dator nu när jag blivit student.  I morgon börjar jag inte förrän kl 13.15 men jag ska upp tidigt ändå för jag har en twingo att besikta 07.36. Å jag hoppas verkligen att den går igenom och att jag kan få den summan jag önskar att få när jag säljer den.

Nu ska jag softa lite i soffan. Återkommer efter besiktningen, då ska jag ta en kopp kaffe och läsa en text på engelska om de 3 p:na.

Adjöss

Hej hej Bloggen. Oj vilken dag. Skoldagen ...

Hej hej Bloggen. Oj vilken dag. Skoldagen för mig var inte så lång, tur för jag haft fullt upp med att fixa och trixa. Köpa dator, hämta leksaksbil, åka hem hämta lilla bilen tänka, köpa ngt att äta och sedan dra norrut. Fortsättning följer...


Hej hej Bloggen. Nu mår jag lite lätt illa...

Hej hej Bloggen. Nu mår jag lite lätt illa, är på campusområdet. Adjöss arbetslöshet


Jag har kommit in på högskolan! Jippie, Ji...

Jag har kommit in på högskolan! Jippie, Jippie.


Hejsan

Oj nu var der riktigt länge sedan jag satt vid en dator och skrev ett inlägg. Jag har fortfarande ingen dator och sitter just nu vid en lånad.

Lilla rosa bilen är klar och skall hämtas på måndag och besiktas på tisdag morgon och sedan ska den säljas, fast innerts inne vill jag inte men mitt bättre jag säger att det är ett måste, dessutom behöver jag pengarna och de ska gå till en dator och till kameran som jag längtat efter.

Hur går det med studierna? ja, jag har ortfarande inte hört något och nu ska något ha datorn, får återkomma.

ajöss

Hej hej Bloggen och god morgon. Jag sitter...

Hej hej Bloggen och god morgon. Jag sitter på jobbet och väntar på barnen. Min dator har kolapsat ( konstigt det såg ut ) och kan därför inte blogga. Det får bli några korta smsinlägg. Jag jobbar och står i och idag blir det intensivt. Jag jobbar här till 9 och sedan norrut till mitt städjobb och sedan tillbaka till Staden för butt jobba på nästa ställe 14.30-20.30. Tur att man är ledig till halv tre i morgon;). Adjöss nu kommer det någon, äh det var Karin i köket, inga barn ännu.


Hej hej Bloggen. Jag fick frågan om varför...

Hej hej Bloggen. Jag fick frågan om varför jag jobbat i Löa och det undrar jag med, för det har jag inte. Jag har jobbat i Staden


Hej hej Bloggen. Efter att ha haft en helt...

Hej hej Bloggen. Efter att ha haft en helt underbar helg är jag och jobbar i Löa barnomsorgen, kul som omväxling:). I går fick jag möjlighet till att skjuta pistol. Det var riktigt kul! Jag träffade ett mål som varken sambon eller skjutledaren hade eller kunde träffa och det var riktigt häftigt. Adjöss lunchrastslöss


Hej hej Bloggen. Jag har just nu reservpla...

Hej hej Bloggen. Jag har just nu reservplats 7 till högskolan, så det blir att åka på uppropet och se om man kommer in:-) Spännande.


Oj, nu var det längen sedan

Ja, det var det verkligen.  Jag kommer inte att skriva så mycket, få ta lite i taget. Jag börjar med att meddela att jag sökte till högskolan i våras och har fått reservplats 20 och i morgon kommer jag ev ett nytt besked, det ska bli spännande.

Jag jobbar fortfarande och denna vecka gör jag fem nätter i rad och nästa vecka gör jag 42 timmar måndag till torsdag, skönt att ha helgen ledig.

Nä nu ska jag njta av att kunna ligga i soffan med benen utsträckta innan sambon kommer ner från övervåningen, han nattar jr.

Adjöss alla pengarlöss

RSS 2.0