Träningsvärk?

Ja, jag tror visst att jag har träningsvärk, skönt. Jag är ätit frulle och ska bara dricka upp min påtår och sedan ska jag dra norrut. Idag blir det lite speciellt, jag ska nämligen köra skurmaskinen i "syrgasmask".  Det är inte en riktig, för den måste nog vara kopplad till en tub men denna omvandlar ohälsosamt syre till mycket behagligare. Det blåser dock lite mycket i masken, men det går bara inte att vistas i det rummet utan en sådan mask. Cancerframkallande ämnen inte bra.

Känner mej tjock i skallen, vet inte om det är en förskylning på G, för det är ju dags för nu har jag verkligen kommit igång med träningen och det känns bra, tror visst att det givit resultat, kommit i ett par gamla jeans.

Nu är det Vinn Adams pengar, skall sedan bortsta tänderna, det gick inte bra för Adam, äntligen.

Adjöss förskylningslöss

Det regnar

Ja idag regnar det och det är väl bra för då försvinner snön fortare. Jag tycker om snö men nu får det vara nog med tanke på hur vår källare blir när det ska töa i omgångar.

I dag har jag varit till min jobbcoach. Jag visade upp mitt CV och några personliga brev som jag skrivit under åren. Jag fick mycket beröm och hon tycker att jag jobbar på bra med att söka jobb på olika sätt och på olika ställen. Ja men jag får ju inga jobb fast mina papper ser bra ut, suck.  Jävla offentliga sektorn. Jag uppmanar alla som tänker utbilda sig inom den offentliga sektorn, gör inte det om ni inte tänker utbilda er till chef direkt för då får man jobb men då jobbar man inte i den utan för den, är ni med i mina tankar??

Jag måste nog tända en brasa för det är ruggigt kallt här inne idag, men när jag börjar städa blir jag varm i kroppen, ska nog städa lite i dag. Å, jag ska ju träna idag, skulle ha tvättat min byxor, fan.

Dagens lunch får bli en repris på gårdagens och jag klagar inte, den var god. Tacosallad, skitgott.

Dagens agenda, tvätt, tvätt och åter tvätt. Jag har massor som skall vikas och massor som skalll sorteras och tvättas. Bara att köra igång men det får bli när jag är klar här.

Nä ladda en maskin och tända en brasa står på tur.

Adjöss jobbcoachslöss

Trött i kroppen

Fan, vad jag är trött i kroppen, har så ont i överarmarna att jag kan nästan inte sträcka upp dom, få se hur det går att kamma sig. Jag ska laga lunch om en liten trund och sedan ska jag dra norrrut och göra mina timmar.

Igår när jag gick och lade mig i sängen kände jag hur det spännde i baksida lår, ÄNTLIGEN. Jag var och tränade i går och körde ganska hårt, fick avsluta en maskin för att jag fick lite kramp i vaden, men det är könt att det känns i dag.

Halux valgus är något jag går och tänker på dygnet runt, till och med drömmer om det. Jag har så ont i fötterna och nu har jag köpt en typ av hjälpmedel på apoteket, få se om det hjälper, jag hoppas. Men min lilla idiot läste på nätet hur en sådan operation går till och det är inget jag eftersträvar, man hamrar med stämjärn eller sågar bort knölen med lokalbedövning, nej tack.

Nu ska jag kamma håret, återkommer när jag kommit hem


3.9 kubik snö

Nu har jag skottat bort 3.9 kubik snö, det tog ungefär 2.5 timme med lite fika i solen. Nu ska jag ut och kolla hinken med vattnet från det läckande stupröret, den kanske behövs tömmas för nu rinner det vatten.

Lågt blodsocker

Fan vad olustigt det blir när man får lågt blodsocker, det hände på ica idag, så det fick bli en banan innan varorna packades ner i påsen. Nu har jag satt på ugnen och väntar på att den ska bli klar.

Jag var till min jobbcoach och vilken tur att hon inte läser min blogg, för hon var urusel, hoppas att det blir bättre nästa vecka. Då ska jag få hjälp med se över mitt CV och så ska hon få läsa alla mina personliga brev som jag skrivit.

Resan till Sälen var helt underbar, även om jag inte åkte någonting. Fan vad jag har haft ont i fötterna. Först så knorrade det lite i plånboken att det skulle till med en extra utgift när man inte hade det så fett ställt, men vilken tur i oturen att jag fick ont i fötterna, för tänk om jag lagt ut pengar på utrustning och sedan inte kunnat åkt. Mycket trevligt sällskap och god mat, värt att göra om tycker jag.

Min käre sängkamrat kom hem sent igår, packade om och åkte igen kl 10 idag. Han kommer hem på fredag eftermiddag och vi ska ha en helg för oss själva, jippieeee, längtar.

I morgon, om det är fint väder, väntas snöskottning. Det har inte kommit någon ny snö utan detta är all snö som vi har mot ena husgrunden som inte mår så bra. Nu ska det skottas en fortsättning på stigen till boden  så att jag kan komma runt hörnet och lämpa av snön bakom garaget, sen ska jag gräva snö.

Om en kvart börjar Halv åtta hos mej, ett program jag verkligen kan tänka mig att söka till.

Nu ringde mat- och sovklockan


Sälen here aj kåm!

Nu är allt packat, väntar bara på att sambon ska komma hem så att jag kan bära ut allt till bilen och lägga maten i kylväska.

Hahah, skidorna som jag fick låna, var jag tvungen att ställa på ägarinnans trapp i går, för att hon och hennes mamma skulle med till Borlänge och jag tror att de inte var så sugna på att slåss med ett par längdskidor i baksätet, skidorna står fortfarande kvar på trappen. Men det gör inget för jag ska inte åka. Jag har så vansinnigt ont i mina fötter så jag ska ta det lugnt och promenera.

Baddräkten med det tunna tyget vid rumpan ( Fia, jag säger bara RUMMMPPAAAAAAAAAAAAAA) är med, för det finns ett äventyrsbad och visst är det dyrt, 195 kr när man inte har skipass (liftkort) och 155 om man har ett. Men jag har räknat ut att det kommer att fungera med den sparsamma ekonomin som man för tillfället har, suck.

Storasyrrans tvättmaskin centrufugerar inte, så hon kom hit för att tvätta, nu fungerar inte våran centrifug heller, vad har hänt? Så kör jag en testmaskin och går det inte nu heller, är den trasig, kul! NOT!

Nä nu ska jag sitta på ryggen ett tag.

Ajöss


Bilder på mina tulpaner

tulpan

 

Jag vet att bilderna är lite suddiga men de är tagna med min mobil så håll till godo.

tulpan2         tulpan3         tulpan4         tulpan5

Som sagt, det hade varit kul att ha en ordentlig kamera.


Jag vill verkligen ha en egen kamera.

Det är så fint väder och perfekt för att fotografera solsmälta istappar men icke sa nicke, det blir en annan gång eller i ett annat liv känns det som.

Ekonomin är inte den bästa just nu, och det är 21 dagar kvar till lön, suck. I går räknade jag ut att jag kan spendera ca 136 kr/dag fram till den 25:e. Så här brukade jag göra och jag måste erkänna att nu var det väldigt länge sedan jag behövde göra det. Det bästa är att om man inte handlar något en dag så blir det bubbelt så mycket att handla för nästa dag.

Första maskinen är igång och jag har nog tre till innan alla kläder är rena, lakan kan vänta till en annan dag. Sambons "gröna kläder" skall tvättas så att de är torra till nästa torsdag, eller om man kanske packar lite innan helgen.

På söndag drar vi till Sälen och vi kommer hem på onsdag kväll och på torsdag kl 14 elller 15 åker min sambo till skåne, kommer hem sent på söndag kväll och sedan på måndag åker han på kurs/utb. i 2 veckor och jag tror att det är i Stockholm. Har jag tur kommer han hem helgen v 11 men det är inte säkert.

Jag ska efter att jag hängt en maskin lägga ut några mobilbilder på mina fina tulpaner som stått i en vecka.

Nu till källaren.

Lite bilder

Jag tog några bilder med min mobil då jag var ute och skottade, de kommer här och jag hoppas att det går att se
hur djup snön är.

Snön här hemma



                                                                                       mera snö

Ja, det var lite snöbilder. Jag har tränat och ska laga lite mat, är lite hungrig.

Adjöss

Nästan tre timmar

Det tog nästan tre timmar, ojdå.

Nu är jag helt färdig

Jag är helt slut. Nu är det framskottat till garage och till boden bakom där vi har en liten gömma med pinnar och det är verkligen pinnar. Så till min lycka passade skottkärran i min gång och det belv några vändor. Sedan var det bara att stapla denna ved i ikeapåsar (blåa) på trappen och lägga över trasmattor så att det skyddar mot mer snö. Insåg sedan att fåglarna inte fått mat på länge och att jag var tvungen att skotta fram en ny gång även där, fylla rören och sedan klar!. Jag vet inte hur lång tid det tog men jag kom in nu klockan 14 så det kanske tog 2½ timme, jag gick ut ca 5 min efter jag skrev förra inlägget.

Nu är jag vrålhungrig ovh skall äta chickenbits med ris, sedan ska jag nog ner till stan och ta en runda på gymet och handla hem förnödenheter (heter det så) ja, i alla fall så blir det toapapper, rökt skinka en ny ost, kaffe och sen ska jag hämta mina öl hos syrran och hälla i dom ikväll tillsammans med min påse ostbågar som jag inte ätit upp, köpte in lördags.

På tal om lördag, F och jag åkte upp till Sälen. På kvällen snöade det rejält och klockn 04.30 på söndag morgon ringde klockan och ca 20 min senare satt jag och åt gröt, kokt ägg och en hård knäckemacka med edamerost. Kaffe och vad jag tror var saft på röda vinbär eller kanske lingon, den var inte så kraftigt blandad, dvs väldigt svag men god.
Väl ute på vägen fick vi krypköra ända till start och då skulle vi ju vidare till Dalskidan för att hämta skidorna, det fick vi inte. Det löste sig och F kunde starta och jag åkte till Mora för att se henne åka in mål 9 timmar, 29 minuter och 18 sekunder senare.

Nu ska jag äta.

Nya tag

Så fort jag druckit upp min påtår så ska jag svida om och bege mej ut för att skotta fram en gång till boden bakom garaget, ska dit och hämta mer ved, det ligger småpinnar där. Under tiden som jag gör det så ska jag lyssna vidare på min ljudbok som börjar bli spännande och nu skiner solen, kan det bli bättre.

Återkommer när jag kommit in igen.

En klapp på axeln

Det är vad jag ger mej själv i dag. Jag har skottat och det tog ca 1 ½ timme. Sedan har jag fixat tvboxen så nu kan man se på tv i två rum och så kan man spela in på den ena, det ser jag fram emot.

För övrigt så har det varit en bra dag, blev bjuden på mat hos mamma, tack än en gång för det var jättegott och riktigt lyxigt.

Nya glasögon blir det och det ska bli så skönt och åh, vilken tur att Lensway finns för man blir inte ruinerad när man måste köpa nya.

Jag har kollat priserna inför min andra sälenresa och jag har inte bestämt mej om jag jag tycker att det är värt att betala för skituthyrning och skipass.....hahahah jag skrev skit, skiduthyrning och skipass när man inte har mer än 3000 på kontot och jag behöver pengarna till mat och bensin. Men jag har tänkt en hel del och det gör mej inget om jag inte kommer ut i någon skidbacke (var tvungen att kolla texten så att jag inte skrev skitbacke) utan att jag kan träna på gymet, simma och promenera, jag tror att det passar min fötter också, för nu har jag mycket ont i knölarna.

Morgondagen vet jag inte vad det blir, tvätta det ska jag men städa det gör jag inte förrän någon kommer hem och plockar efter sig och jr, för det är inte mitt jobb. Man kanske skulle skaffa f-skattsedel och ta betalt för Rut-avdraget, handlade inte det om städjobb???

Nu ska jag ta min popcornpåse och göra en "sambo" och ligga i sängen, se på tv och mumsa, ska nog skaka över några till den tomma sidan när jag är klar, hihihi.

Gonatt, skriver mer om Öppet spår i morgon eller öppetspår kanske man skriver.

RSS 2.0