Jag har gjort något jag inte gillar

Jag är allergisk mot felskrivningar och har läst i många bloggar och i bland fått skratta när det är särskrivningar och meningsbyggnadsfel, stavfel är också något som får mej att haja till.
Jag korrekturläser det jag skriver men ibland så har jag kanske lite för bråttom och läser inte igenom texten ordentligt. Som i det förra inlägget, där hade ett "r" kommit in på fel ställe, men det kan bero på mina långa naglar, de vill gärna vara på fler tangenter samtidigt:). En annan sak är när man skriver och så har man meningen i tanken men fingrarna hinner inte med, då blir texten osammanhängande, eller i det inlägget om potatisgratängen, då ändrade jag lite in texten när jag läste igenom den, jag upptäckte att jag inte var tydlig nog med att beskriva vilken sorts gratäng jag menade, då blev det helt fel och jag såg det typ dagen efter och då var det försent.

Så nu är jag alltså där bland alla andra som jag skrattar åt ibland, det gör inget men det är väldigt irriterande.

Idag kommer jr hem. Jag ska städa och dammsuga i vardagsrummet, fy vad det blir skräpigt efter all ved som transoprteras mellan vedkorg och kamin, för att sopa hjälper bara mot de större bitarna och inte mot det som fastnar i strumporna och sprids i hela huset. Jag ska rensa på mitt "kontor" dvs. matbordet där datorn just nu står, veckans reklam, min externa hårddisk, skärpet, räkningar, äh jag tar en bild så får ni se.Kontoret

Det är inte så mycket men det gör mycket för rummet när allt är borta.

Jag tänkte även dela med mej av två bilder till, en är på min kära katt som blir 15 år i år, tänk hon fyller moppe, hihi. Sedan är det en bild på mitt kakfat som jag fick av mamma i julklapp.Alice myser

Kakfat Nu ser man inte så mycket men fatet är i svart glas som tydligen står på en svart duk men det kommer fler bilder på detta kakfat, för det ska användas flitigt.

Vad snö det har kommit, jag skottade av garageuppfarten och trottoaren i går kväll, efter att jag kommit hem från jobbet, fy vad det var jobbigt åt ryggen, det är nog dags att köpa en snösläde. Idag kommer jag inte att läsa igenom detta inlägg så alla fel bjuder jag på.


Kommentarer
Postat av: Fia

Jag tyckte att ditt kontor var ovanligt rent, äääää skoja bara! Har du börjar spara ihopp till Alices moppe än? Det är inga billiga saker det. Ser fram emot att kolla lite närmare på kakfatet, eller snarare smaka kakorna som ligger på det någongång.

2010-01-28 @ 14:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0